Skip to main content
 

Belove

En ny serie begonia med helt spesielle blomster.

Quality is never an accident; it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution; it represents the wise choice of many alternatives.

– William A. Foster

Helt siden 1947 har Skalleberg Gartneri vært kjent for sin høye produktkvalitet. Mye har endret seg siden den gang, men kvalitet er fortsatt like høyt prioritert.

Skalleberg Gartneri er en potteplanteprodusent i Vestfold. Våre kvalitetsprodukter markedsføres under merkenavnet Skalleberg™.

15000
kvadratmeter
12
ansatte
600000
potteplanter

Hortensia

Hortensia har vært en populær plante i en årrekke. Vi har utviklet oss til å bli en av Norges ledende produsenter av stuehortensia.

Kvalitet

Vi har som mål å tilby de beste blomstene i markedet. Kvaliteten på en plante er produktet av to overordnede faktorer: estetikk og holdbarhet.

Takknemlighet

Skalleberg Gartneri har som formål å bidra til takknemlighet og harmoni i hjem og hage.

Familiebedrift

Skalleberg Gartneri er en familiebedrift etablert i 1947. I dag drives gartneriet av tredje generasjon ved Ernst Skalleberg.

Merkevaren

Vi har utviklet merkevaren Skalleberg™ for å kunne markedsføre våre kvalitetsprodukter og samtidig differensiere oss fra våre konkurrenter.

Produksjonen

Kvalitet og grundighet i alle prosesser fører til produkter av ypperste klasse. Vi har et bredt og spennende produktspekter å vise til.

Close Menu

Skalleberg™

Vårt formål er å bidra til takknemlighet og harmoni i hjem og hage.