Skip to main content

Si hei til vår nye serie med spiselige blomster.

Spis fint.

Vakker mat er et håndverk. Den er et resultat av at noen brydde seg så mye at de la ned en en ekstra innsats.

Et måltid er vakkert når det synes at kokken bryr seg om det som serveres. Stor innsats er lagt ned i tilberedelsen av maten. Detaljene er utført med omhu. Et mesterverk. Matretten fortjener den rette presentasjonen – en presentasjon som legger listen for hvor stor opplevelsen av måltidet kan bli. Et vakkert måltid er en gave til dem som får ta del i det.

Denne serien av spiselige blomster er til deg som bryr deg om opplevelsen som kan skapes. Med spiselige blomster kan du bygge opp rundt den fantastiske begivenheten som et måltid faktisk er. Det kan gi deg og dem du samles med mye glede.

Økologisk dyrket.

Et måltid kan bli vakrere hvis råvarene er laget på en naturlig måte.

Vi ønsker å bidra til vakre måltid gjennom å dyrke spiselige blomster på en vakker måte. Alle våre spiselige blomster er dyrket økologisk. I økologisk dyrkning er målet ganske enkelt å gjøre som i naturen. Vakrere blir det ikke.

Spiselige blomster fra egen hage.

Plant spiselige blomster i krukker og blomsterkasser og høst selv når du trenger.

Våre spiselige blomster leveres i potte slik at du kan plante dem i hage eller på balkong. Slik kan du glede deg over en dekorativ plante samtidig som blomstene forblir friske og saftspente inntil du skal benytte dem.

Høsting og oppbevaring.

Høst blomstene jevnlig. Det er de nyutsprungne blomstene som har rikest smak.

Blomstene holder seg best så lenge de er en del av planten. Samtidig vil de fortsette å utvikle seg og etter hvert bli gamle. Derfor kan det lønne seg å høste og bruke blomster fortløpende.

I kjøleskap kan blomstene oppbevares noen dager i en lukket beholder. Blomstene vil generelt holde seg bedre i litt fuktige omgivelser. Blomster tåler dårlig å fryses og vil bli slappe etter opptining.

Close Menu

Skalleberg™

Vårt formål er å bidra til takknemlighet og harmoni i hjem og hage.