Skip to main content

Våren

vekst fra hver solstråle

Blomster er selve symbolet på våren. Det er en herlig følelse når de første blomstene titter opp av jorda og strekker seg mot sollyset. Sollyset er unikt som vekstlys, og allerede i januar drar vi nytte av lengre dager i våre veksthus.

Storblomstret stemor

Tilpassede fargekombinasjoner.

Storblomstret stemor fra Skalleberg Gartneri kommer i mange farger. Noen av fargeseriene består av flere enkeltsorter som er plukket ut med tanke på å passe godt sammen.

Småblomstret stemor

En vårlig urne på trappen.

De vakre stemorsblomstene gir en god vårfølelse. Siden de tåler en del frost og snø er de et sikkert valg tidlig på våren. Plant dem i en liten urne ved inngangsdøren, så får du nyte dem hver gang du går inn og ut av huset.

Sophie

En moderne småblomstret engelsk pelargonia med en deilig, særegen duft.

Duftpelargonia

Ta våren med inn.

Nyt den deilige duften av Sophie - en ny sort småblomstret engelsk pelargonia. La hendene gli over blomstene og kjenn den herlige, parfymelignende duften. Denne pelargoniaen kan godt plantes ut når temperaturene tillater det, men kan også nytes innendørs og spre vårglede allerede midtvinters.

Engelsk pelargonia

Et løfte om vår.

De engelske pelargoniaene vitner om at det snart blir vår. Sammen med litt etterlengtet sollys gjennom vindusglasset kan den sette de gode vårfølelsene i sving.

Close Menu

Skalleberg™

Vårt formål er å bidra til takknemlighet og harmoni i hjem og hage.