Skip to main content

Familien

Vårt gartneri er bygget rundt gården og familien. Generasjoner har ført arven videre. Nå er det vår tur til å utgjøre en forskjell og vi er heldige som har muligheten til å gjøre det i fellesskap.

Ernst Skalleberg.

Som tredje generasjon på gården har Ernst ledet gartneriet gjennom flere tiår. Han har utvidet gartneriet flere ganger for å kunne dyrke et bredt spekter av vakre blomster. Ernst er utdannet gartner og byr daglig på sin brede kompetanse og praktiske tilnærming. Han legger merke til alle detaljer og utsetter ikke noe til i morgen som kunne vært gjort i dag.

Eystein Skalleberg.

Eystein er sønn av Ernst og fjerde generasjon. Hans nysgjerrighet på nye ideer og evne til problemløsning fører til stadig utvikling. Eystein er opptatt av å finne forbedringsmuligheter i alt han ser og utvikler helst nye systemer selv som får alt i bedriften til å flyte bedre. I tillegg leder han salget og håndterer nødvendige administrative oppgaver.

Audun Skalleberg.

Audun er også sønn av Ernst og fjerde generasjon og har bosatt seg rett ved gartneriet. Han er ansvarsfull, organisert og har en sans for hva som er vakkert – rollen som produksjonsplanlegger og produksjonsleder kler ham. Hvis du finner en plantesort som du liker godt, er den sannsynligvis nøye utvalgt av Audun.
Close Menu

Skalleberg™

Vårt formål er å bidra til takknemlighet og harmoni i hjem og hage.